لیمو عمانی ها هم با هم فرق دارند...خیلی وقت پیش وقتی هنوز کرونا نبود یکبار با عجله و واسه اینکه یهو دلم خواسته بود از لیمو عمانی توی خورشت سبزیم استفاده کنم، از یک عطاری که وسط یک کوچه ای سبز شده بود لیمو عمانی خریدیم، لیمو عمانی ها سیاه بودن و هر کدوم اندازه یک پرتقال کوچیک!!! من اصلا تا اون زمان همچین لیمو عمانی ندیده بودم!
فقط بگم بهتون که یک جوریه . نمیدونم انگار تلخه یا ...واقعا نمیدونم چیه. مامان من آشپزیش خوبه ولی هیچوقت از لیمو عمانی استفاده نمیکرد. تو هیچ غذایی. واسه همین من خیلی کم تجربه م توی این زمینه. البته خدایی غذاهای مامان خوب میشدن.
ماه رمضون امسال رفتیم که من تند تند چند تا چیز که لازم داشتم از عطاری بگیرم و من لیمو عمانی هم گرفتم. وااای اینا خیلی خوب بودن . واقعا حس میکردم عمل مثبتی داشتن توی طعم غذا.
فقط اومدم بگم لیمو عمانی های خوبم تموم شده بودن و من امروز از همون لیمو بزرگها ریختم توی خورشت قیمه ی بهشتیم.!
گمونم کمی مزه جهنم هم قاطیش شده!
پ.ن: این پی نوشت رو پس از آماده شدن قیمه نوشتم! مرحله آخر پخت که شکر و گلاب اضافه کردم کمی روی مزه ی جهنم تاثیر گذاشت. در مجموع امروز هم از قیمه لذت بردیم... جای دوستان سبز.
لیمو عمانی ها رو تو آب جوش خیس کنید بعد گوشتش رو تو خورش بریزید.تلخی اش کمتر میشه.
سلام ...ممنون از حضورتون و پیامتون. چشم حتما امتحان میکنم. اصلا این پست رو که گذاشتم و دوستان با محبت مثل شما تجربیاتشون رو گفتن واسم انگیزه شد یک سرچ درست و حسابی بکنم در رابطه با شیوه های مصرف لیمو عمانی.
مرسی از شما
نوش جان
واقعا متفاوتن...من کلا لیمو عمانی استفاده نمیکنم فقط مقدار خیلی کم از پودر لیمو عمانی اونم چند دقیقه قبل از کشیدن خورشت تا هم عطرش بمونه هم طعم تلخی نگیره...
ممنون عزیزم. جای دوستان سبز
مرسی که تجربه ت رو گفتی...کلا باید پس راههای مختلف امتحان کنم! مونده من هنوز آشپز بشم
شکر؟ توی قیمه؟
آره. منم خودم اول که دیدم تعجب کردم. گفتم برووووو ! شکر؟! بعد دانشجو جان! پختم دیدم عالی! حداقل ما که بسی لذت بردیم. قبلا درباره ش پست گذاشتم. ببین دستورش رو از اینترنت برداشتم. سایت دو نفره. اینجا:
https://www.2nafare.com/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D9%87/